(+36) 20/995-00-13
info@aer.hu

A TiSUN és partnerei meleget adományoznak

A tiroli vállalat ügyfeleivel és partnereivel együtt idén egy napenergia-hasznosító készletet ajándékoznak a brazíliai Casa do Caminho árvaháznak, köszönetképpen a sikeres évért.

Egy gyermek élete az első években formálódik a legnagyobb mértékben. A Rio de Janeirótól észak-nyugatra található Casa de Caminho három központjának munkatársai nap mint nap azon munkálkodnak, hogy megóvják a gyermekeket és a fiatalokat, képezzék őket és javítsanak szociális körülményeiken. Összesen 40, 4-18 év közötti gyermek él együtt gondozószülőkkel a három házban. Itt megtanulnak egészségesen étkezni és az ételeket elkészíteni, tanulhatnak, sportolnak, minden évben kulturális fesztivált rendeznek a környékbelieknek, és orvosi ellátást is kapnak. A legtöbb gyermek azért került ide, mert családjuknak nem volt pénze felnevelni őket. Néhány árva az utcán élt, másokat családjuktól vettek el alkoholproblémák, rossz bánásmód vagy prostitúció miatt, és most mindannyian ebben a szociális környezetben keresik az alapot az újrakezdéshez.

A bizalom az az alap, amelyre minden gyermeknek szüksége van a boldog élethez. Ha a szociális környezet megrendül, sok időre, türelemre és szeretetre van szükség, hogy ezt a sikeres élethez szükséges alapot újjáépíthessék. A TiSUN most megkönnyíti ezen újrakezdést a Casa do Caminho gyermekei számára: egy napenergia-hasznosító készletet ajánlották fel, szállítással és beszereléssel együtt az árvaháznak. Ez ügyfeleink nagylelkűségének is köszönhető, akik lemondanak a TiSUN karácsonyi ajándékáról, így húsz éven keresztül 40 gyermek számára biztosíthatunk ingyenes meleg vizet.

A TiSUN 20 éve fejleszt, gyárt és értékesít napkollektorokat és tárolórendszereket. A TiSUN napkollektoros rendszerek 100 százalékosan független, végtelenül rendelkezésre álló, ingyenes napenergiát biztosítanak fűtés, hűtés, használati- vagy ipari vízmelegítés céljára. A termikus napenergia specialistájaként a TiSUN termékeinek 83 százalékát exportálja. A tiroli cég innováció- valamint piacvezető, és sölli központjában 130 dolgozót illetve szerte Európában még 90 kereskedelmi munkatársat foglalkoztat. A TiSUN 2008-ban az USA-ban, New Jersey-ben is nyitott képviseletet. A termékek 39 piacon érhetők el: az EU tagállamokban, Észak- és Dél-Amerikában, Észak- és Dél-Afrikában, valamint a Közel-Keleten.

(forrás: www.tisun.hu sajtóközlemények, 2009.12.22.)